BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, November 12, 2008

Raya 2008 di sana sini...

Ai! since aku br je wat blog ni x slh kan aku cite psl raye Oktober lps kan..kan...huhu...raye thn ni antare raye yg plg sedih n xbes la...MAIN REASON...Mi blk ke Jepun 2 hari be4 raye...huwaaaaa! sedih..tp tu la hakikatnye..nak wat cmne kan..pasrah la aku...sehari sebelum Mi blk Jepun..smgt gile aku masak rendang daging utk Mi bwk blk sane...smpi t'tido2...ibu aku kate kne biar smpi kering utk thn lame...baik! mlm hntr Mi tu..aku g skali dgn mak, abah, n adik Mi kat KLIA...nk nangis..tp xtau la..aku dh t'biase la xnak nangis dpn org..Mi yg nangis kat mak..hikhik..comot!













Before Mi fly ke Nihon..


Malam be4 raye..aku m'hias bilik..yg akhirnye ibu aku m'bebel..kate aku angau..hukhuk..nk wat cmne kan..rinduuuuu....ini la hsl keje aku...hihi













brg peninggalan Mi utk aku..













gmbr2 dgn Mi mase cuti2..huhu

pastu...raye pun menjelma..aku tabahkan gak la hati...raye ke 5 plg bes..sbb...ramaiiiii sgt2 member dtg umah aku...puas hati aku masak byk2..Ajiq n fmly, Arina n fmly die, aunty raja n uncle nash, member2 aku la plg ramai dtg, akem, eri,zali,pete',dek wan, daus n adik die, pastu mlm tu plak mak n abah Mi dtg...weeeee...hepi2..ramai yg dtg...t'ubat sket rindu aku kat Mi..














my big fmly....














kwn2 yg dtg...















dgn cousin aku...

huhu..ape lg aktiviti raye2 ni...pas org beraye...aku plak la g beraye...rmh Mi semestinye...then ajiq nye open house aku g dgn adik2..huhu....adik2 aku la excited b'gmbo..aku..relax beb!hehe













dgn Aunty Raja n Kak ida..















adik2 dgn Iqram Dinzly...














dgn fmly Haziq + HaziqFC...
















adik2 dgn Khai n Rosma..

Ni je la cite raye aku yg x seberape..next time aku cite plak psl majlis pertunangan member aku n gmbr raye Mi kat Gunma dgn kwn2...huhu..daaa


No comments: