BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, November 16, 2008

majlis2 penting di hari raye yg lalu...

Assalamualaikum..sume...busy sesangat la aku minggu ni..even ahad pon masuk lab jugak..huhu..tp curik mase sket update event2 aku yg lps2..kan aku nk cite psl ade mjlis2 penting gak yg b'laku kat org2 yg rpt dgn aku mase raye lps...emmm..sblm tu nk cite..raye thn ni byk betul ujian aku..antare ujian yg plg m'gerunkan aku ialah bile Mi dmm teruk mase raye..mule2 ingatkan dmm rindu jek..hukhuk..rupe2nye dmm Influenza..aku punye la ssh nk tido..yela asek t'pkr..aku jauh dr Mi..ape yg aku bole wat??last2 jln plg boleh aku pkr ialah..solat, doa n bace Yasin byk2..spy Mi cpt sembuh..Alhamdulillah..doa aku dimakbulkan jugak...Mi sempat jugak kasik aku gmbr2 raye die dgn junior2, senior2 and Nihon-jin yg celebrate skali raye dgn Mi...Mi dh potong rambut..hukhuk..nmpk cumel...^_^













beraye dgn Nihon-jin skalik..













Mr Presiden b'ucap..













Junior2 n senior Mi kat Gunma..



























posing cumel..tp aku fokus kpd cincin kat jari Mi..
cumel jari tu..


















nsb baik pengerusi majlis..br nk jeles..
hukhuk

Ni la antare gmbr2 Mi mase raye kat Gunma...hrp2 Mi makin sihat...then, majlis lain yg penting gak ialah pertunangan kwn rpt aku kat dept aku..Ikin n tunang die, Amri (member aku jugak)..huhu..aku doakan korg bahagia smpi ke anak cucu beb! syg korg!walaupun korg gile2..n aku n Mirul maintain sopan..hakhak...aku smpt sediakan 'trifle' utk dorg..tu je la aku mmpu wat..so 25 Okt hari tu..aku, kak azi n husband kak azi smpt g Segamat utk meraikan mjlis dorg..














Ikin n Amri yg poyo..hehe














Ikin n hantaran2...


















kak Azi n Ikin..


















aku n Ikin...^_^














ni la trifle aku wat..ok ke???hihi

Antare event2 yg lain aku kne pegi mase musim2 raye ni..argghhh!!!(tensen beb!) ialah sesi Conference, seminar, training sume2nye psl study aku yg b'terusan...conference kat eastin hotel, then kat PJ hilton then training yg byk..bile mase aku nk wat research cmni??huhu...ok la..next time aku update lg...sbb busy marking paper exam students..huhu..daaaaa

1 comment:

iz said...

ehe.. Salam..
Nice Blog (^_-)
akak, letakla shoutbox.. bley menyemak kat ctu hari2..
hehe~